- 0 +

Skip to navigation

malaykord_imageJom bagi feedback untuk Malaykord T-Shirt Survey!

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Bunga - Bunga Chord



Bunga - Bunga Chord

Home > > > Bunga - Bunga Chord

Report Chord

D Bm G A

D 
hidup ini penuh pancaroba
Bm
takkan mungkin tahu jika
kau tak mahu coba
G 
biar mereka dengan cara mereka 
A D
haluan hidup kita pasti berbeza


D
hello hello apa khabar romeo
Bm
hari elok suara dalam radio
G
masih kekok dengan selok belok
A
ku janji esok buat semua orang tengok

D
hey kenapa muka masih muram
Bm
jalan berlampu kenapa nak suram
G
jangan toleh kalau belum okay
A
pagi ke sore buat sampai boleh

D
ku tahu ini bukan senang
Bm
jalan liku pasti akan kenang
G
tak perlu terburu buru
A D
jalan hidup pasti ada tuju

D Bm
bunga mekar di awangan
A
1001 cabaran
G
mencari ketenangan
D Bm
tiba bulan bersinaran
A
terangnya kelihatan
G
saat kemalapan

D 
hidup ini penuh pancaroba
Bm
takkan mungkin tahu jika
kau tak mahu coba
G 
biar mereka dengan cara mereka 
A D
haluan hidup kita pasti berbeza

D
ada satu mimpi nak jadi macam nora
Bm
boleh masuk tv dan juga masuk nona
G
angan angan mungkin boleh capai
A 
naik flight ke awan pun boleh sampai

D
tiap detik ku kira masa cepat berlalu
Bm
hidup sempit tapi mampu tuk senyum selalu
G
hujan terhenti ada pelangi
A D
tanpa membenci kita cuba sekali


D Bm
bunga mekar di awangan
A
1001 cabaran
G
mencari ketenangan
D Bm
tiba bulan bersinaran
A
terangnya kelihatan
G
saat kemalapan


D 
hidup ini penuh pancaroba
Bm
takkan mungkin tahu jika
kau tak mahu coba
G 
biar mereka dengan cara mereka 
A D
haluan hidup kita pasti berbeza


D Bm
mama mama mama
F#m
semua pesan mu dah dikunci
G
walau ku sering jauh disisi
namamu masih tetap ada dibibir

D Bm
dan bila dunia menghentam 
F#m
tanganmulah yang setia memegang 
G
walau sudah jatuh 3 kali
D
aku janji cuba lagi dan lagi

D 
hidup ini penuh pancaroba
Bm
takkan mungkin tahu jika
kau tak mahu coba
G 
biar mereka dengan cara mereka 
A D
haluan hidup kita pasti berbeza

D 
hidup ini penuh pancaroba
Bm
takkan mungkin tahu jika
kau tak mahu coba
G 
biar mereka dengan cara mereka 
A D
haluan hidup kita pasti berbeza


#Malaykord



Title: Bunga - Bunga Chord
Artist: Bunga
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!