Malaykord App version 2019

🌙
Hasil dari survey pernambahbaikan Malaykord , kami telah pun mengemaskini App kami dengan version tahun ini iaitu version 2019.

Mari nikmati Malaykord App Versi 2019 di google play store -->> Click Link : http://bit.ly/2I46VpA

Jika anda ingin mengetahui kenapa kami membina versi 2019 ini sila baca ringkasan dibawah jika tidak sila terus menggunakan versi lama atau bertukar ke versi baru 2019. Kedua-duanya tiada masalah untuk digunakan.

Kenape bukan version 2.0?

Version 2019 adalah versi App Malaykord yang ditambah baik dari segi teknikal seperti kelajuan akses, size zooming , optimization iklan, loading issue dan beberapa issue teknikal pada versi lama seperti auto ke halaman hadapan jika tukar ke mode landscape. Tiada fungsi baru atau petukaran template atau design jadi ia masih version 1.0 tetapi update untuk tahun 2019.

Kenapa masih ada lagi versi lama di Google Play Store?

Keputusan kami untuk kekal supaya pengguna lama tidak terputus hubungan dengan Malaykord App. Dan juga sebagai platform versi 2019 ini untuk di uji keberkesanannya. Jadi anda boleh pilih untuk menggunakan Malaykord versi lama atau penambahbaikkan versi 2019. Di akhir keputusan nanti kami akan memilih antara satu Versi ini untuk dimuktamadkan sebagai Versi 1.0 yang terakhir.

Marilah bersama-sama mencuba Malaykord App 2019 . Sila review atau contact jika ada cadangan atau komplain. Terima Kasih Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Aplikasi


Senarai Chord Survey


Siapa Aplikasi?

Siapa Survey?

Cari Barang Berkenaan Aplikasi


Cari Barang Berkenaan SurveyLoading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose