Skip to navigation

malaykord_image Malaykord APP 2019 version! Download now!
Chord List: 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Elizabeth Tan - Semua Sudah Chord



Elizabeth Tan - Semua Sudah Chord

Home > > > Elizabeth Tan - Semua Sudah Chord


Bm Em Bm

Bm Em Bm
setelah semua yang sudah ku alami
Bm Em Bm
dulu yang dulu ku tak mengerti
Bm Em
kini ku lebih berani
F# Bm
kini ku tak akan lari
Bm Em
jika mahu
F# Bm
eh boleh je kau uji

G Bm
selagi ku bernafas lagi
Em
selagi ku berdiri
F# 
tak ada yang aku kesali

Bm Em
semua sudah semua sudah
F# Bm
nampak pun sudah kenal pun sudah
Bm Em 
sayang pun sudah gaduh pun sudah
F# F#
semua sudah semua sudah

Bm Em
semua sudah semua sudah
F# Bm
nampak pun sudah kenal pun sudah
Bm Em 
sayang pun sudah gaduh pun sudah
F# Bm
semua sudah semua sudah

Bm Em
barang mewah mahal dan baru
Em
tak faham motif semua itu
Em
hidup ini cepat sangat berlalu
Em
bagai pergerakan peluru

Bm
rahsia rahsia rahsia
A#
setia setia setia
Bm
tak bermaksud apa apa why
A#
takpun boleh tengok siapa bye

G Bm
selagi ku bernafas lagi
Em
selagi ku berdiri
F# 
tak ada yang aku kesali

Bm Em
semua sudah semua sudah
F# Bm
nampak pun sudah kenal pun sudah
Bm Em 
sayang pun sudah gaduh pun sudah
F# Bm
semua sudah semua sudah

Bm Em
semua sudah semua sudah
F# Bm
nampak pun sudah kenal pun sudah
Bm Em 
sayang pun sudah gaduh pun sudah
F# Bm
semua sudah semua sudah

B Em 
F# Bm
Bm Em
F# Bm

G
jatuh boring dah berkali kali
A
namun ku masih bangun lagi
D
apa lagi yang ku boleh bagi
F#
redah api juga aku sudi

Bm Em
semua sudah semua sudah
F# Bm
nampak pun sudah kenal pun sudah
Bm Em 
sayang pun sudah gaduh pun sudah
F# Bm
semua sudah semua sudah

Bm Em
semua sudah semua sudah
F# Bm
nampak pun sudah kenal pun sudah
Bm Em 
sayang pun sudah gaduh pun sudah
F# Bm
semua sudah semua sudah


#Malaykord



Title: Elizabeth Tan - Semua Sudah Chord
Artist: Elizabeth Tan
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment

Ella - Permata Biru Chord



Ella - Permata Biru Chord

Home > > > Ella - Permata Biru Chord



    Gm     D#
Permata biru usah biarkan dirimu
    F      D
Disaluti lumpur dan debu kota
    Gm     D#      
Permata biru berhati-hatilah selalu
    F      D
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

 Gm  Gm

Cm Gm
Engkau yang dinilaikan setinggi permata
Cm Gm
Rela membiarkan dirimu tercela
Cm Gm
Dengan jutaan sanjungan yang kau terima
Cm F  D
Engkau mudah merasa bangga mengapa

    Gm     D#
Permata biru usah biarkan dirimu
    F      D
Disaluti lumpur dan debu kota
    Gm     D#      
Permata biru berhati-hatilah selalu
    F      D
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

Cm
Seharusnya kau sedar
Gm
Dirimu sungguh berharga
Cm Gm
Tiada dapat ditukarkan   harta benda
Cm Gm
Awasilah selalu segala tingkah dan laku
Cm F  D
Demi kebahagian menunggumu

Gm Gm  Cm Cm  F F  Gm Gm
Gm Gm  Cm Cm  F F  Gm

Cm Gm
Usah kau terus menghayalkan dirimu
Cm Gm
Dengan kata-kata pujian yang palsu
Cm Gm
Segalanya akan serta merta pudar
Cm F  D
Tiba waktu dan ketika sedarlah


    Gm     D#
Permata biru usah biarkan dirimu
    F      D
Disaluti lumpur dan debu kota
    Gm     D#      
Permata biru berhati-hatilah selalu
    F      D
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

    Gm     D#
Permata biru usah biarkan dirimu
    F      D
Disaluti lumpur dan debu kota
    Gm     D#      
Permata biru berhati-hatilah selalu
    F      D
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

    Gm     D#
Permata biru usah biarkan dirimu
    F      D
Disaluti lumpur dan debu kota
    Gm     D#      
Permata biru berhati-hatilah selalu
    F      D
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

    Gm     D#
Permata biru usah biarkan dirimu
    F      D
Disaluti lumpur dan debu kota
    Gm
Permata biru..


#Malaykord



Title: Ella - Permata Biru Chord
Artist: Ella
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!