Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Aniq Muhai - Hingga Saat Akhir Chord



Aniq Muhai - Hingga Saat Akhir Chord

Home > > > Aniq Muhai - Hingga Saat Akhir Chord



A# D#m 
Gm -Dm -D# -F

A# D
Hingga saat akhir 
Gm Dm
nanti, aku akan 
D# F A# F
menjagamu sepenuh hatiku,
A# D 
Andai saat itu 
Gm
hadir, Hanya tuhan 
D#
tahu
F A#
Pilunya hatiku..

D#
Andainya
F
Kau pergi
Dm Gm
Tinggalkanku sendiri,
Cm F
Jujurnya ku sakit, tapi tak 
A# -Cm-A#
mengapa
D#
Setiap yang 
F
hadir Pasti 
A# -Gm
akan berakhir
Cm -F
Ku akur ku senyum dalam 
A#
tangis..

A#-D#-F

 A# -F -G
Hingga saat akhir,
Cm Am
Selagi aku bernyawa
D
Ku berjanji pada diri 
Gm
untuk bersamamu
D# -F
Membuatmu tersenyum
A# -D -Gm 
Membuat kau bahagia
-F -D# -F A#
Kerana jujurku mencintaimu

A# D Gm
Andai satu hari nanti
Gm D# 
Aku dan kamu tersalah 
F A# F
faham dan menangis
A# D Gm
Andai saat itu hadir
Gm D#
Kau perlu tahu
F A#
Ku masih menyayangimu

F A#
Hingga saat akhir,
-G -Cm -Am 
Selagi aku bernyawa
D
Ku berjanji pada diri 
Gm
untuk bersamamu
D# F
Membuatmu tersenyum
A# Gm
Membuat kau bahagia
D# F
Kerana jujurku mencintai
A#
mu

D 
Cintaku padamu tak mampu 
Gm
aku luahkan
D
Ku harap cintamu jua 
Gm A#
tulus keranaNya
D#
Andai ku pergi dulu 
F
doakan ku bahagia
D#
Moga disana kita 
F
bersama

F A# -D
Hingga saat akhir,
-G -Cm -D#m
Selagi aku bernyawa
D
Ku berjanji pada diri 
A# Gm
untuk bersamamu
D# F
Membuatmu tersenyum
A# Gm
Membuat kau bahagia
D# F
Kerana jujurku mencintai
A#
mu

D# F
Kerana jujurku mencintai
A#
mu


#Malaykord



Title: Aniq Muhai - Hingga Saat Akhir Chord
Artist: Aniq Muhai
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Aniq Muhai?


Click to view Comment

Rizal Rasid - Cukup Chord (Easy Chord)



Rizal Rasid - Cukup Chord (Easy Chord)

Home > > > Rizal Rasid - Cukup Chord (Easy Chord)



OST Rindu Yang Terindah Chord

Am Em F 
Em 
Dm -C -G
E E

Am
Berat rasa hati Tuk pergi 
G
jauh darimu Meninggalkan 
F
mu setelah 
Dm
kita merasa 
E
bahagia

Am
Setelah bertahun rasa
G
mu semakin pudar Mencintai
F
ku dan aku 
D
kini 
E
menyendiri


E
Cukup sampai di
Dm
sini saja
G
Perjalanan cinta ku 
C
kepadamu
F
Lelah hati ini 
Em Am
lelah disakiti
Dm
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
E  Am
bisa melupakannya

C Em -Am-G-F
E


F
Dan aku akan mengalah dari 
Em
cintamu yang pernah kau 
Am -G -F
beri dulu
F
Akan ku 
Dm
pastikan kau 
E
bahagia


Cukup sampai di
Dm
sini saja
G
Perjalanan cinta ku 
C
kepadamu
F G
Lelah hati ini 
Em Am
lelah disakiti
Dm
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
E  E
bisa 

 
Cukup sampai di
Dm
sini saja
G
Perjalanan cinta ku 
C
kepadamu
F 
Lelah hati ini 
Em Am
lelah disakiti
Dm
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
E  
bisa 

E
Cukup di
Dm
sini saja
G
Perjalanan cinta ku 
C
kepada
A
mu

F 
Lelah hati ini 
Em Am
lelah disakiti
Dm
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
E  
bisa 
E Am
Melupakanmu


#Malaykord



Title: Rizal Rasid - Cukup Chord (Easy Chord)
Artist: Rizal Rasid
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Rizal Rasid?


Click to view Comment

Meerfly - Makan Cili Chord



Meerfly - Makan Cili Chord

Home > > > Meerfly - Makan Cili Chord




D
Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
D
Siapa makan cili dia lah rasa pedas
D
Enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
D
Siapa makan cili dia lah rasa pedas

Rap: 
D
(Loop)
Nak cerita sikit
Tentang hidup aku
Kehidupan di bawah sebelum terbangnya lagu
Tak penting sangat pun amir boleh tolak tepi
Kisah pun tidak tak tanya khabar
Phone ku tak da bunyi

Rap: 
A
(Loop)
Bila dah naik pelan-pelan mula dah masuk TV
Yang tak kisah dulu dah mula bagi phone ku bunyi
Bila tak jawab ada hati label ku lupa diri
Bukan lupa diri ku ulang apa yang kau buat

D C
Ada yang cari bila dia susah
D C
Ada yang cari bila perlukan aku
D C
Bila dia senang dia lupakan aku
D C
Masa sudah tiba ini giliran aku


D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Sampai dah terlupa nama
D
Tak kenal kau budak mana
D
Tak kisah engkau nak apa

D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Eh tak kisah kau nama apa
D
Tak kisah kau pegi mana
D
Kau aku tak ada apa


D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Sampai dah terlupa nama
D
Tak kenal kau budak mana
D
Tak kisah engkau nak apa

D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Eh tak kisah kau nama apa
D
Tak kisah kau pegi mana
D
Kau aku tak ada apa


Rap: 
D
(Loop)
Tak boleh lupa dulu
Kiri kanan serangan
FB mak cik bawang
Mulutnya tak makan saman
Penipuan dihidang
Si akal pendek terus makan
Make-up tahap eropah
Pemikirannya kampungan

Rap: 
Am
(Loop)
Ku pokai masa itu
Tapi kain ku lawa gila
Kiri kanan menjaga
Sendiri dah koyak rabak
Acah-acah bijak pintar
Ambil port fuh halilintar
Hidup tunggang terbalik
Jadi mana kau punya pintar


D C
Ada yang cari bila dia susah
D C
Ada yang cari bila perlukan aku
D C
Bila dia senang dia lupakan aku
D C
Masa sudah tiba ini giliran aku


D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Sampai dah terlupa nama
D
Tak kenal kau budak mana
D
Tak kisah engkau nak apa

D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Eh tak kisah kau nama apa
D
Tak kisah kau pegi mana
D
Kau aku tak ada apa


D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Sampai dah terlupa nama
D
Tak kenal kau budak mana
D
Tak kisah engkau nak apa

D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Eh tak kisah kau nama apa
D
Tak kisah kau pegi mana
D
Kau aku tak ada apa

D
enjit-enjit semut siapa sakit naik atas
G
Siapa makan cili dia lah rasa pedas
B
Ku bukan sesiapa ku cuma buat lagu
F
Apa ku pendam dalam lagu aku lepas

Am
Sungai yang tenang jangan disangka tiada buaya
Gm
Jangan main api kalau tak mahu terbakar
F
Si pendiam membaham bila tiba masanya
F
Ramai main api tunggu masa kena bakar


D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Sampai dah terlupa nama
D
Tak kenal kau budak mana
D
Tak kisah engkau nak apa

D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Eh tak kisah kau nama apa
D
Tak kisah kau pegi mana
D
Kau aku tak ada apa


D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Sampai dah terlupa nama
D
Tak kenal kau budak mana
D
Tak kisah engkau nak apa

D
Eh tak kenal engkau siapa
D
Eh tak kisah kau nama apa
D
Tak kisah kau pegi mana
D
Kau aku tak ada apa


Siapa makan cili dia lah rasa pedas


#Malaykord



Title: Meerfly - Makan Cili Chord
Artist: MeerFly
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa MeerFly?


Click to view Comment

Rizal Rasid - Cukup Chord



Rizal Rasid - Cukup Chord

Home > > > Rizal Rasid - Cukup Chord



OST Rindu Yang Terindah Chord

G#m D#m E 
D#m 
C#m -B -F#
D# D#

G#m
Berat rasa hati Tuk pergi 
F#
jauh darimu Meninggalkan 
E
mu setelah 
C#m
kita merasa 
D#
bahagia

G#m
Setelah bertahun rasa
F#
mu semakin pudar Mencintai
E
ku dan aku 
C#
kini 
D#
menyendiri


D#
Cukup sampai di
C#m
sini saja
F#
Perjalanan cinta ku 
B
kepadamu
E
Lelah hati ini 
D#m G#m
lelah disakiti
C#m
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
D#  G#m
bisa melupakannya

B D#m -G#m-F#-E
D#


E
Dan aku akan mengalah dari 
D#m
cintamu yang pernah kau 
G#m -F# -E
beri dulu
E
Akan ku 
C#m
pastikan kau 
D#
bahagia


Cukup sampai di
C#m
sini saja
F#
Perjalanan cinta ku 
B
kepadamu
E F#
Lelah hati ini 
D#m G#m
lelah disakiti
C#m
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
D#  D#
bisa 

 
Cukup sampai di
C#m
sini saja
F#
Perjalanan cinta ku 
B
kepadamu
E 
Lelah hati ini 
D#m G#m
lelah disakiti
C#m
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
D#  
bisa 

D#
Cukup di
C#m
sini saja
F#
Perjalanan cinta ku 
B
kepada
G#
mu

E 
Lelah hati ini 
D#m G#m
lelah disakiti
C#m
Ku cuba bertahann Tetap ku tak 
D#  
bisa 
D# G#m
Melupakanmu


#Malaykord



Title: Rizal Rasid - Cukup Chord
Artist: Rizal Rasid
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Rizal Rasid?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!