Skip to navigation

malaykord_imageJom bagi feedback untuk Malaykord T-Shirt Survey!

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

MeerFly, Kidd Santhe, MK - HAA TEPOK Chord



MeerFly, Kidd Santhe, MK - HAA TEPOK Chord

Home > > > MeerFly, Kidd Santhe, MK - HAA TEPOK Chord > > MeerFly, Kidd Santhe, MK - HAA TEPOK Chord > > MeerFly, Kidd Santhe, MK - HAA TEPOK Chord




RAP
Dm C A# A
(Loop)
Aku ada bran aku tara run
Aku ada loud bang macam ada gun
Aku ada rival aku ada enemy
Dia nak beef aku bagi sekali bun
Aku ada heat dia nak lagi
Korang nak skrtt skrtt? Aku ada key
Ya ku local kepala oversea
Pukulan aku gila macam aku bruce lee
Kalau barang aku boek aku mantul
Aku ada flight tank sentiasa full
Aku ada kick gila gila memang goal
Acara ku lain bukan internet troll
Okay dengar!!
Aku tak dah plug tapi lagu penuh elektrik
Taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
Brother semua gila dope gila macam bawa brick
Semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick

RAP
Dm C A# A
(Loop)
HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

RAP
Dm C A# A
(Loop)
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah


RAP
Dm C A# A
(Loop)
Aku ada awek sibu Sarawak ugh
Cuba try tackle i apa nama
Muka macam masuk tv pernah nampak
Kidd santhe anak laki sarukhan haa
Dulu korang kata aku tak bakat, huh?
Sekarang cuba claim macam mak angkat, huh?
Ayo kidd mana studio dekat, huh?
Ku malas angkat, Ah!
Budak india bawa kereta mewah bukan valet
Budak india bawak kereta mewah, bukan bukan valet
Budak india bawak kereta mewah bukan bawak teksi
Bukan duit bapak kau ini semua duit gue
Ku buat saja kau buat sajat
Santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
Bawak awek makan apa ja
Pakwah dia takleh chill
Boleh chudiya makan dalam belanja bill

RAP
Dm C A# A
(Loop)
HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi


RAP
Dm C A# A
(Loop)
Aku ada geng profesional
Running with my clique haa international
Terlalu banyak YES yaa jarang dapat NO
Terlalu banyak show yaa jarang tak penuh
So making move we make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
Awek awek korang terpikat macam ku pakai susuk
Tercucuk, dah masuk, tak undur dah masyuk
Tengok bawa dia duduk tak kisah dia angguk
Halamak lupa nama halamak siapa dah?
Gua cut tak kisah lu nak what oh pakwe dia
Banyak mulut nak benci cakap lah apa ku tak henti
Susah susah sampai sini nak langgar ku tak lari
Sorry bro hari ni kami menang lagi

RAP
Dm C A# A
(Loop)
HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

RAP
Dm C A# A
(Loop)
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

RAP
Dm C A# A
(Loop)
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah


#Malaykord



Title: MeerFly, Kidd Santhe, MK - HAA TEPOK Chord
Artist: Kidd Santhe , MeerFly , MK
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment

Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord (Easy Chord)



Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord (Easy Chord)

Home > > > Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord (Easy Chord)


C F
Lama sudah ku menanti
C F
Banyak cinta datang dan pergi
Dm Em
Tapi tak pernah aku senyaman ini
F G
Mungkin dirimulah cinta sejati

C F
Tak akan kuragu lagi
C F
Kujaga sampai ke ujung nadi
Dm Em
Takkan kusia siakan lagi
F D G
Buat hidupku lebih berarti

C F
Cintamu senyaman mentari pagi
Em  Am  Dm G
Seperti pelangi, slalu kunanti
C F
Cintamu tak akan pernah terganti
Em  Am
Selamanya di hati
Dm G C
Aku bahagia, milikimu seutuhnya

F C F

C F
Tak akan kuragu lagi
C F
Kujaga sampai ke ujung nadi
Dm Em
Takkan kusia siakan lagi
F D G
Buat hidupku lebih berarti

C F
Cintamu senyaman mentari pagi
Em  Am  Dm G
Seperti pelangi, slalu kunanti
C F
Cintamu tak akan pernah terganti
Em  Am
Selamanya di hati
Dm G C
Aku bahagia, milikimu seutuhnya

F C F

Dm Em
Takkan kusia siakan lagi
F D G 
Buat hidupku lebih berarti
A
ohh

D G
Cintamu senyaman mentari pagi
F#m Bm  Em  A
Seperti pelangi, slalu kunanti
D G
Cintamu tak akan pernah terganti
F#m Bm
Selamanya di hati
Em  A  
Aku bahagia

D G
Cintamu senyaman mentari pagi
F#m Bm  Em  A
Seperti pelangi, slalu kunanti
D G
Cintamu tak akan pernah terganti
F#m Bm
Selamanya di hati
Em  A  Em
Aku bahagia, milikimu seutuhnya
A
ohhh

Em  A  D
Aku bahagia, milikimu seutuhnya
Em  A  D
Aku bahagia, milikimu seutuhnya


#Malaykord



Title: Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord (Easy Chord)
Artist: Andmesh Kamaleng
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment

Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord



Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord

Home > > > Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord



A D
Lama sudah ku menanti
A D
Banyak cinta datang dan pergi
Bm C#m
Tapi tak pernah aku senyaman ini
D E
Mungkin dirimulah cinta sejati

A D
Tak akan kuragu lagi
A D
Kujaga sampai ke ujung nadi
Bm C#m
Takkan kusia siakan lagi
D B E
Buat hidupku lebih berarti

A D
Cintamu senyaman mentari pagi
C#m F#m Bm E
Seperti pelangi, slalu kunanti
A D
Cintamu tak akan pernah terganti
C#m F#m
Selamanya di hati
Bm E A
Aku bahagia, milikimu seutuhnya

D A D

A D
Tak akan kuragu lagi
A D
Kujaga sampai ke ujung nadi
Bm C#m
Takkan kusia siakan lagi
D B E
Buat hidupku lebih berarti

A D
Cintamu senyaman mentari pagi
C#m F#m Bm E
Seperti pelangi, slalu kunanti
A D
Cintamu tak akan pernah terganti
C#m F#m
Selamanya di hati
Bm E A
Aku bahagia, milikimu seutuhnya

D A D

Bm C#m
Takkan kusia siakan lagi
D B E 
Buat hidupku lebih berarti
F#
ohh

B E
Cintamu senyaman mentari pagi
D#m G#m C#m F#
Seperti pelangi, slalu kunanti
B E
Cintamu tak akan pernah terganti
D#m G#m
Selamanya di hati
C#m F# 
Aku bahagia

B E
Cintamu senyaman mentari pagi
D#m G#m C#m F#
Seperti pelangi, slalu kunanti
B E
Cintamu tak akan pernah terganti
D#m G#m
Selamanya di hati
C#m F# C#m
Aku bahagia, milikimu seutuhnya
F#
ohhh

C#m F# B
Aku bahagia, milikimu seutuhnya


#Malaykord



Title: Andmesh Kamaleng - Nyaman Chord
Artist: Andmesh Kamaleng
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!